YT Tasty - шаблон joomla Продвижение

Belgrade Best Bar

najbolji kafici i barovi na jednom mestu

Marketing

RAZMIŠLJAJTE KREATIVNO!

Bez obzira da li tek ulazite u uzbudljivi svet online marketinga ili je to vaš uobičajeni marketinški kanal, tu smo da Vam pomognemo. Zahvaljujući našem znanju i iskustvu, za Vas ćemo kreirati optimalne media pakete, koji će savršeno odgovoriti na Vaše potrebe i doneti željene rezultate.

Na raspolaganju je svim pravnim subjektima kao jedinstveno mesto za predstavljanje njihove delatnosti i odabranu marketinšku aktivnost, a istovremeno i kao informativni vodič svim posetiocima i korisnicima Portala.

Polazimo od toga da Beogradu ovakav Portal treba i zaslužuje kako bi, na ovaj način, kategorizovana ponuda bila najkvalitetnije objedinjena i sveobuhvatno predstavljena, kako stanovnicima grada tako i svima onima koji tu dolaze turistički, zbog provoda ili jednostavno u SHOPPING!

Za sva pitanja možete se obratiti na:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

ZAŠTO SE REKLAMIRATI NA INTERNETU?

 1. Zato što ulaganje u reklamu na internetu koja postiže dobre rezultate predstavlja investiciju visoke ekonomičnosti . Reklama na internetu je finansijski mnogo povoljnija od reklama na ostalim medijima (TV, radio, časopisi...). Ukratko: Smanjuju se troškovi kroz unapredenje poslovanja firme.
 2. Zato što time Vaša firma zauzima stratešku poziciju na trzistu čime čuva stare i pridobija nove klijente, a time održava konkurentnost. Stalno prisustvo na Internetu kroz razne aktivnosti gradi imidž moderne, pouzdane i jake firme. Preko Interneta možete lako ispitati želje i potrebe vaših kupaca. Kupujem prodajem način plasiranja oglasa se u poslednje vreme zbog sveukupnog stanja u svetu pokazao kao vrlo dobar način marketinške kampanje.
 3. Zato što istraživanja pokazuju da većinu korisnika interneta sa teritorije Srbije čine domaćinstva sa primanjima iznad proseka, što predstavlja karakterističnu ciljnu grupu koja sebi može priuštiti ono što čini vašu ponudu.
 4. Zato što internet reklama ima veliku efikasnost zbog nacina na koji se plasira auditorijumu. Reklama u obliku banera (sličice odredenih dimenzija) prisutna je pred očima posetioca internet strane na najupadljivijoj poziciji.
 5. Zato što su važan deo internet auditorijuma u svetu kao i u Srbiji ljudi na vodećim pozicijama u svojim preduzećima i organizacijama. Oni, između ostalog, internet koriste i kao mesto za nalaženje informacija o svojim novim potencijalnim partnerima kao i o konkurenciji.

Lokacija

 • Beograd, SRB
  Gavrila Principa 46a

Kontakt

 • +381 11 761 9 575
 • +381 64 999 666 1
 • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kursna lista

Vremenska prognoza